søndag 22. november 2009

Hjemme!

I går lørdag reiste vi fra Rikshospitalet. Vi har hatt flere uker med regn, men i går var det solskinn i Oslo. Gjett hva vi landet til i Trondheim? Jo selvfølgelig regnvær! Dagen i går gikk med til å tømmme kofferter og titte gjennom litt av posten som var kommet i disse ukene vi har vært borte. Vi prøver å finne et system til alle medisinene mine, og mener vi har løsningen nå.
Var en tur på City syd/Obs. Kjøleskapet var ganske tomt. Det var herlig å kunne handle uten å sitte i rullestol. Ikke ble jeg sliten heller!
Vi avsluttet kvelden med litt rødvin.
Søndagen gikk med til fortsatt rydding, en koppe kaffe hos naboen, før vi gikk en tur. Måtte ta en spasertur mellom regnbygene. Fikk også låne en trimsykkel av en nabo. I ettermiddag skal jeg finne ut hvordan innstillingen på trimsykkelen fungerer. Deretter skal akvariet rengjøres. Fiskene har klart seg overraskende bra.
I morgen skal de som har lånt ut rullestol og dusjstol kontaktes. De skal ut av huset nå.
Herlig å være hjemme igjen!

Et tysk ordtak: Den som oppfant arbeidet, hadde lite å ta seg til med.

1 kommentar:

  1. Klart Oslo ville hilse deg med sol som farvel!
    Godt å høre at du er vel hjemme. Det er så inspirerende å vite at alt har gått så raskt og bra med deg! Nå håper jeg det kan bli gode og friske hverdager hjemme!

    Hilsen fra Åshild

    SvarSlett