mandag 22. juni 2009

Kontroll hos kardiolog

Var til kontroll hos kardiologen i dag. Var ikke bare lystige nyheter han hadde. Hjertet er litt forstørret sammenlignet med siste ultralyd. Pumpefunksjonen er omtrent som før, og han var nesten helt sikker på at jeg har fått atrieflimmer igjen. Om dette skal gjøres noe med er vel tvilsomt, men han skal diskutere det med en "rytmespesialist". Vekta øker også. Derfor blir det mer vanndrivende tabletter nå. Vi observerer blodtrykket i tilfelle det blir litt lavt.
Vi er fortsatt forsiktig optimister,men tar ingen ting for gitt. Neste uke vet vi om legene ved Rikshospitalet sier nei til transplantasjon eller om de sier ja til transplantasjonslista nå eller litt senere. Såret ser i allefall rent ogfint ut.

3 kommentarer:

  1. Fortsår du tenker mye Roar og jeg regner med positivt resultat etter riksen besøk. Du er en Osufsen og har du bestemt deg så gjør du det, Det er ingen vei tilbake bare fremover og veien er lang. Jeg leser bloggen så ofte jeg kan.
    God bedring og hils Vigdis eller kanskje Nødhjelpa
    (nytt navn)

    Runar

    SvarSlett
  2. Jag förstår att du längtar tills nästa vecka och framför allt då du bara ser/märker att det tillstöter saker hela tiden. Det är bara att bita fast i bordskanten och ta fram den där envisa, positiva, och livsglada Roar som kämpar i alla lägen. Det känns hopplöst ibland men detta fixar du! Ta fram den glöden och producera goda hormoner... Sen vet jag också att man får känna sig helt slut och bara tappa all glöd, det får man så länge kämparglöden kommer tillbaka. Bra att du kan skriva att det är tungt också..
    Massor med kramar till Er.

    SvarSlett
  3. Bardzo dobry wpis. Pozdrawiam serdecznie.

    SvarSlett