søndag 1. august 2010

En sommer er på hell!

Vi går inn i august og det er ca 10 måneder siden jeg fikk nytt hjerte. Jeg føler at jeg har fått gjort mye i sommer. Mye mer en på mange år. Alikevel føler jeg meg uthvilt, ikke utslitt slik jeg var tidligere.
Etter at vi kom hjem fra bobil ferien har jeg snekret resten av plattingen slik at nå har vi en platting utenfor på ca 35 m2. Vi tok også en biltur til Kristiansund og Molde. Atlanterhavsveien har jeg lenge drømt om å få se. I år klarte jeg det også. Jeg oppfordrer alle som har muligheten til det, å kjøre Atlanterhavsveien dersom du ikke alt har gjort det. Den er bare storslagen.
Jeg har ca 400 mil bak rattet i sommer og tar gjerne noen mil til.
Sommeren har imidlertid ikke vært helt uten problemer. Har fått et ustabilt blodtrykk. De første tablettene jeg fikk for dette gjorde at jeg fikk ødem. Bena hovnet opp slik at det var nesten bare sandalene jeg fikk på bena samt at jeg hadde smerter i bena. Skiftet tabletter dajeg kom hjem, så nå får jeg på meg sko igjen. Blodtrykket er fortsatt veldig svingende. I dag våknet jeg at jeg var kvalm og svimmel. Da var blodtrykket veldig lavt, håper at det stabliserer seg utover dagen. Det er ubehaglig å gå slik.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar